0577 - 46 21 98
menu

Betaalmogelijkheden

Voor niets gaat de zon op...

In alle webshops van Cubic Colors kun je veilig betalen zoals jij dat wilt. De acht verschillende betaalmethodes leggen we hieronder graag aan je uit.

Heb je vragen over je betaling? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen bijvoorbeeld checken of de betaling goed is binnengekomen bij ons.

iDeal Gratis
Visa / MasterCard Gratis
PayPal Gratis
Vooruitbetaling Gratis
Onder rembours € 14,95
Op rekening Gratis
Pinnen bij Cubic Colors Gratis
Contant betalen bij Cubic Colors Gratis

iDEAL

Het gemak van internetbankieren

iDeal is een populair betaalmiddel en één van de bekendste in Nederland. En dat is logisch: met iDEAL betaal je al jouw aankopen veilig, vertrouwd en gemakkelijk online. Maak je gebruik van internetbankieren, dan kun je in onze webshop direct deze betaalmogelijkheid selecteren.


Visa / Mastercard

Creditcard please

Met jouw VisaCard of MasterCard kun je gemakkelijk betalen in onze webshops. De creditcard (in combinatie met bijbehorende pincode) is internationaal een zeer geliefd betaalmiddel, doordat de transactie veilig en snel verloopt.


PayPal

Online en altijd bij de hand

Met Paypal betaal je online al je aankopen veilig en gemakkelijk, met behulp van je bankrekening of creditcard. Hiervoor is het noodzakelijk dat je een PayPal-account hebt.


Vooruitbetaling

Doe-het-zelven

Houd je de betaling van jouw order liever zelf in de hand? Dan kun je het bedrag eigenhandig storten op de rekening van Cubic Colors. Maak de vooruitbetaling (het bedrag inclusief BTW) over met behulp van onderstaande gegevens:

Bank: Rabobank
IBAN: NL44 RABO 0300 9849 28
BIC: RABONL2U
T.n.v. Cubic Colors B.V. te Garderen o.v.v. het ordernummer.

Vermeld in de omschrijving het ordernummer. Deze vind je op de orderbevestiging die per mail naar je verstuurd is. Is je betaling bij ons binnengekomen, dan wordt je bestelling verzonden. Let op: houd rekening met wat vertraging in het bestelproces wanneer je kiest voor deze manier van betalen.


Onder rembours

Met de hartelijke groeten van de postbode

Het is mogelijk om jouw bestelling pas te betalen wanneer je deze hebt ontvangen. Dit kan door de bestelling ‘Onder rembours’ te laten bezorgen. Dan betaal jij de postbode met gepast geld en ontvang je de bestelling meteen uit zijn of haar handen. Let er wel op dat de extra verzendkosten bij deze betaalmethode €14,95 bedragen. Bovendien mag het orderbedrag maximaal €1000,- zijn.


Op rekening

Achteraf betalen voor de zakelijke markt

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om hun bestelling achteraf te betalen. Dit kan door het verschuldigde bedrag inclusief BTW over te maken met behulp van deze gegevens:

Bank: Rabobank
IBAN: NL44 RABO 0300 9849 28
BIC: RABONL2U
T.n.v. Cubic Colors B.V. te Garderen o.v.v. het ordernummer.

Vermeld bij de betaling het ordernummer. Dit nummer vind je op de orderbevestiging die je per mail gekregen hebt. Let erop dat deze betaalmethode alleen mogelijk is voor zakelijke klanten met wie deze afspraak gemaakt is. Lees meer over zakelijk bestellen.


Pinnen bij Cubic Colors

Eenvoudig afrekenen bij ons in Garderen

We pinnen bijna dagelijks: onze boodschappen, nieuwe kleding, apparatuur… en ook ons deurbeslag! Kom eenvoudig en snel pinnen bij Cubic Colors en krijg meteen jouw bestelde producten mee naar huis. Bezoek ons op dit adres:

Cubic Colors
Speulderweg 38-40
3886 LB Garderen

Let op: kom pas langs wanneer je van ons bericht hebt gekregen dat jouw bestelling klaar ligt of wanneer je met één van onze medewerkers contact hebt gehad. Zo voorkom je teleurstellingen!


Contant betalen bij Cubic Colors

Zonder poespas flappen tappen

Houd je niet van al die elektronische betaalmethodes en betaal je liever contant? Cubic Colors is van alle markten thuis, dus ook die optie is mogelijk! Kom contant afrekenen bij Cubic Colors en krijg meteen jouw bestelde producten mee naar huis. Bezoek ons op dit adres:

Cubic Colors
Speulderweg 38-40
3886 LB Garderen

Let op: kom pas langs wanneer je van ons bericht hebt gekregen dat jouw bestelling klaar ligt of wanneer je met één van onze medewerkers contact hebt gehad. Zo voorkom je teleurstellingen!