0577 - 46 21 98
menu

Blog

Wat je altijd al wilde weten...
Warmetruiendag bij Cubic Colors
15 februari 2019
Het logo van Cubic Colors is niet voor niks groen… dus ook wij trekken op deze Warmetruiendag een trui aan en draaien de verwarming omlaag!
Het perfecte potscharnier: de montage
5 februari 2019
Het potscharnier is een graag geziene gast in de wereld van het meubelbeslag. We leggen je in onze blogserie meer uit over dit product. Blog #4: de montage.
Cubic Colors auf Deutsch
31 januari 2019
Mit, nach, bei… weet jij het nog? Om goed te kunnen communiceren met onze Duitse klanten, gingen we terug in de schoolbanken. Tijd voor Duitse les!
Het perfecte potscharnier: demping, vering en push-to-open
24 januari 2019
Het potscharnier is een bekende in de wereld van het meubelbeslag. We leggen je in onze blogserie meer uit over dit product. Vandaag #3: demping, vering en push-to-open.
Het perfecte potscharnier: de aanslagsoort
8 januari 2019
Het potscharnier is een bekende in de wereld van het meubelbeslag. We leggen je in onze blogserie meer uit over dit product. Deze blog #2: de aanslagsoort.
Het perfecte potscharnier: ontdek de basics
3 januari 2019
Het potscharnier is een graag geziene gast in de wereld van het meubelbeslag. We leggen je in onze blogserie meer uit over dit product. Tijd voor de basics!
Aangepaste openingstijden rond Kerst
12 december 2018
Aan het einde van dit jaar nemen we bij Cubic Colors wat vrije dagen op. We zijn daardoor minder goed bereikbaar rond Kerst en Oud & Nieuw.
Hoe onderhoud ik mijn messing deurbeslag?
6 december 2018
Messing is een schitterend materiaal met een karakteristieke, warme uitstraling. Wij geven leren je hoe je het metaal het beste kunt reinigen.
Wereld vol cilinders #7: het kleurenpalet
28 november 2018
In de wereld van cilinders zijn er 101 mogelijkheden om jouw cilinder te personaliseren. Vandaag bespreken we de laatste - #7: het kleurenpalet.
Black Friday weekend bij Cubic Colors!
22 november 2018
Laat je verrassen door onze Black Friday sale! Je ontvangt dit weekend 10% korting op geselecteerde artikelen uit het Cubic Colors-assortiment.
Producten 1 tot 10 van 193 totaal