0577 - 46 21 98
menu

Danalock bewijst: veilig openen en sluiten met je mobiel

Elektronica zijn onmisbaar in onze wereld. Zelfs als het gaat om toegangsbediening! De Deense firma Danalock bewijst dat elektronica het comfort en gemak in huis flink vergroten. Met hun elektromechanische slot Danalock V3 bedien je jouw deur middels een app op je telefoon, waardoor je geen sleutel meer nodig hebt. Het strakke design en de gewaarborgde veiligheid doen de rest.

De Danalock bedien je met je mobiel

Slimme bediening met de Danalock V3

Waar je een regulier slot opent en sluit met een sleutel, biedt een elektronisch slot veel meer mogelijkheden. De Danalock V3 is te openen via een app op je smartphone. In deze app vind je allerlei functies en extra’s om het comfort van het slot te verhogen. Zo kan de deur van een afstand ontgrendeld worden op het moment dat je in de buurt komt. Bovendien kan de smart lock haar dagschoot tegenhouden: perfect wanneer jij met handen vol boodschappen je huis in wilt, maar geen vinger over hebt om de deurkruk om te draaien. Naast bediening met je smartphone, kun je de Danalock ook ‘gewoon’ met een sleutel openen of van binnenuit bedienen met de hand.

Geofencing: online je territorium afbakenen

Met behulp van geofencing leert jouw slimme apparaat welk gebied zijn thuis is. Via de app van Danalock kun je de functie ‘Auto unlock’ instellen. Deze optie zorgt ervoor dat het elektronische slot zichzelf automatisch opent wanneer je binnen een bepaald aantal meters van je huis bent gekomen. De techniek hierachter heet geofencing. Middels GPS leert de Danalock wat de thuisbasis is van het apparaat. Zodra jij binnen een cirkel van bijvoorbeeld 100 meter genaderd bent, opent de Danalock zichzelf. Zelfs het gebruik van jouw app is daardoor niet meer nodig om binnen te komen! Wel moet je uiteraard jouw telefoon op zak hebben, omdat dat het referentiekader is voor de Danalock. Mobiel openen heeft de toekomst… en de toekomst is nu!

Bekijk onze Danalocks

Danalock slot van alle kanten

Ps: een internetverbinding met jouw Danalock slot is te realiseren met behulp van Danabridge. Dit ingenieueze apparaat legt een connectie tussen de bluetoothverbinding van het elektromechanische slot en jouw eigen WiFi-signaal. Binnenkort is de Danabridge ook in onze webshop verkrijgbaar. We houden je op de hoogte!