0577 - 46 21 98
menu

Jaren ’30 met een vleugje modern... en een vleugje wit!

Tags: deurkruk, ika, jaren 30

Onze Ika is geliefd. De deurkruk is in veel varianten verkrijgbaar én brengt een fijne jaren '30 sfeer met zich meebrengt. En dáár vallen veel mensen voor!

Jaren '30 deurkruk Ika in RVS en wit

Typerende jaren '30 stijl

Door zijn opbouw wordt de Ika ook wel het ‘tonmodel’ genoemd. Dit model werd veel gebruikt in jaren 30 interieurs. De naam is ontstaan doordat het middenstuk van de deurkruk eruitziet als een kleine ton. Dit typerende deurbeslag vond in deze periode zoveel aftrek, dat het een icoon werd voor de jaren ‘30 – samen met onder andere tussendeuren en glas-in-lood ramen!

Combineren en variëren met kleur en finish

Het leuke aan de Ika is dat er allerlei variaties mogelijk zijn, zodat het jouw persoonlijke deurkruk wordt. Zo kun je spelen met de kleur van de deurkruk zelf – denk aan geborsteld of gepolijst RVS, zwarte of witte coating – maar ook met de finish van het middenstuk. Kies bijvoorbeeld voor een ebben houten handvat, of één van (zwart) RVS.

Nieuw: de Ika met wit middenstuk
Vanaf nu is er een nieuwe speler in de markt van de Ika’s: de RVS deurkruk met wit middenstuk. Deze mooie eyecatcher matcht prachtig in een lichte ruimte, of contrasteert juist met een donker interieur. De hoogwaardige poedercoating is afgewerkt met een structuur, waardoor je goede grip hebt op de deurkruk. Bovendien kan deze witte Ika zowel binnen als buiten gebruikt worden: een voordeel dat je niet hebt wanneer je gaat voor een houten middenstuk.

Bekijk de nieuwe Ika

Ps: Kan het jou niet wit genoeg zijn? Bekijk dan ook onze volledig witte Ika!