0577 - 46 21 98
menu

Pareltjes aan de wand

Tags: wandsysteem, Valence, wandtegel, element

Interieur met Valence wandsysteem en fiets

Creƫer persoonlijke muurdecoratie met ons modulaire wandsysteem

Wat er bij jou aan de wand hangt, is heel bepalend voor je interieur en toont jouw persoonlijke voorkeur. Maar wellicht ben jij niet het type voor Ć©Ć©n schilderij of familiefotoā€¦ wat dan? Valence heeft een schitterend wandsysteem ontwikkeld dat modulair opgebouwd wordt uit onderdelen van wisselend formaat en materiaal. Door hun speelse zeshoek combineer je elk element naar je eigen smaak. Zo geniet je extra van een avondje thuis. Iemand zin in een spelletje Kolonisten?

Valence wandsysteem met jashaken

Voor elke jas een haak

Zomaar een greep uit de collectie van Valence: hun eigenzinnige jashaken. Speels, door de asymmetrische haak en de unieke kleuren. Kies voor een variant met Ć©Ć©n, drie of vijf haken. De perfecte oplossing in de hal of de keuken.

Haak ook aan!

Valence wandsysteem betonlook

Verrassende materialen

Bij de ontwikkeling van dit modulaire wandsysteem is volop gekeken naar de praktijk Ć©n naar de laatste interieurtrends. Je vindt daarom tegels in betonlook, maar ook van vilt, kurk of whiteboard. Kaarsje of klokje erbij? Alles kan!

Ontdek alle materialen

Wandversiering met diverse Valence wandelementen

Valence: originele wereldverbeteraar

De makers van Valence zien de ontwikkeling van het perfecte wandsysteem als hun passie Ć©n missie. Door de unieke vorm van hun producten schuift elk onderdeel probleemloos in de ander, waardoor je het modulaire systeem zo groot maakt als je zelf wilt. Valence produceert daarbij op maatschappelijk verantwoorde wijze, met oog voor mens en milieu. Zo verloopt het productieproces in Nederland, waar goede arbeidsomstandigheden en hoge kwaliteit gewaarborgd kunnen worden. Bovendien wordt er gerecycled materiaal gebruikt zoals PET-flessen, onder andere bij de ontwikkeling van de vilten wandelementen. Van begin tot eind een mooi product!

Bekijk het assortiment van Valence