0577 - 46 21 98
menu

Stijlvol op elk vlak: de paneeldeur

Tags: paneeldeuren, paneeldeur

Is het hoog tijd om jouw oude paneeldeuren te vervangen? Of zoek je binnendeuren voor je nieuwe woning? Dan is de kans groot dat je uitkomt bij paneeldeuren! Deze deuren worden als binnendeuren én buitendeuren gebruikt in veel woningen. Ze kenmerken zich doordat ze opgebouwd zijn uit één of meerdere ‘vlakken’: panelen.

Paneeldeuren

Deuren kopen? Kies voor paneeldeuren op maat!

Paneeldeuren maken gebeurt bij onze leveranciers met de grootste precisie. Door hun jarenlange ervaring en professionele apparatuur is het geen probleem om paneeldeuren op maat te maken. Zo staan jouw wensen altijd voorop! Ben je benieuwd welke delen van deze deur te personaliseren zijn? Lees er alles over op onze informatiepagina – net als een helder overzicht met alle onderdelen van een paneeldeur en hun functie.

Van paneeldeuren jaren 30 stijl tot modern

Het leuke van paneeldeuren is dat ze enorm kunnen variëren in uitstraling. Zo creëer je een binnendeur met glas in de jaren 30 stijl, maar kun je de deur ook omtoveren tot een ware klassieker of een moderne jongen. Bekijk ons assortiment paneeldeuren, personaliseer en geniet!

Lees meer over paneeldeuren