0577 - 46 21 98
menu

Vier de liefde! Originele verwentips uit onze shops

Tags: cadeau, Valentijn, partner, liefde

Of je nu uitkijkt naar Valentijnsdag of het veel te commercieel vindt: een cadeautje geven aan jouw wederhelft wordt altijd gewaardeerd. Skip de afgezaagde bos bloemen of de doos chocola en ga voor origineel! Om het je makkelijk te maken, presenteren we je onze Valentijns-top 3.

1. Lipjes getuit!

Wat een klapper van een binnenkomer is deze geweldige briefplaat! De rode lippen op de brievenbus trekken de post bijna automatisch naar zich toe… en zorgen geheid voor een glimlach bij de postbode en voorbijgangers. Jouw statement met deze briefplaat van Postin? True love lives here! ♥

Briefplaat met rode lippen (Postin)

Briefplaat in de vorm van rode lippen

2. Sta jij al in vuur en vlam?

Het ultieme accessoire om de liefde te vieren, is uiteraard… de kaars! Met onze sfeervolle kaarsenstandaards, -houders en kandelaars creëer jij een veilige plek om jouw vuurtje aan te wakkeren. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende finishes en vormen, zodat je het woonitem kunt laten matchen bij de rest van jouw interieur.

Kaarsenstandaards, -houders en kandelaars (RiZZ)

RiZZ kaarsenstandaard

3. Romantisch én verantwoord snacken

Denk je eens in: jij en je lief, knus naast elkaar, kijkend naar… een hangende fruitmand. Deze originele opberger voor al jouw fruit plaats je niet op tafel of op het aanrecht, maar je hangt hem aan jouw plafond. Met name fruitmand Pluk in romantisch rood verovert menige harten. Appeltje eitje!

Pluk-fruitmanden (RiZZ)

Pluk fruitmand rood