Verzending en bezorging

Wel zo fijn als dat goed gebeurt...

Plaats je een bestelling van €35,00 of hoger bij een webshop van Cubic Colors, dan betaal je niets voor de verzending. Voor bestellingen onder dit bedrag rekenen we slechts €2,95 verzendkosten.

Afhankelijk van het product of de producten die je bestelt, wordt jouw bestelling via de post of pakketdienst verzonden. In het geval van pakketdienst, krijg je een Track and Trace-bericht zodra jouw bestelling ons magazijn heeft verlaten. Daarmee kun je de order gemakkelijk volgen.

Track and Trace: bepaal wanneer jouw pakket arriveert
Heb je een pakket besteld en een Track and Track-mail gekregen? Dan kun je de bezorgdag van jouw pakket tot 23.59 uur wijzigen in een andere dag naar keuze. Ook kun je aangeven of jouw order bij een PakketShop of depot moet worden klaargelegd, zodat je het daar zelf kan afhalen.
Is het niet nodig om iets te wijzigen aan de bezorgdag of –locatie? Dan ontvang je jouw bestelling gewoon thuis, over het algemeen de eerstvolgende werkdag.

Niet Thuis Bericht
Als je niet thuis bent op het moment dat jouw pakket aangeboden wordt door de bezorger, dan krijg je een ‘Niet Thuis Bericht’ in de brievenbus en e-mail. Daarmee geef je snel en eenvoudig aan of de zending op een andere dag nogmaals moet worden aangeboden. Heb je liever dat jouw bestelling bij een PakketShop of depot klaargelegd wordt zodat je het zelf kan afhalen, dan kun je dit ook aangeven.

De bezorging gebeurt altijd met een lach en een krabbel!