0577 - 46 21 98
menu

Verzending en bezorging

De laatste schakel van het proces

Verzendkosten

Plaats je een bestelling van €35,00 of hoger in één van de webshops van Cubic Colors? Dan betaal je niets voor de verzending! Voor bestellingen onder dit bedrag rekenen we slechts €2,95 verzendkosten.

Bezorging per post of pakketdienst

Of jouw bestelling per post of per pakketdienst wordt afgeleverd, ligt aan de producten die je bestelt en de grootte van de order. Komt de bestelling per pakketdienst naar je toe, dan krijg je van ons een Track & Trace-bericht zodra jouw order het magazijn heeft verlaten. Dat geeft jou het gemak om zelf te volgen waar je pakketje is en wanneer je hem in je armen kunt sluiten.

De extra's van Track and Trace

Naast de voortgang van jouw bestelling, biedt Track & Trace nog meer extra’s. Zo kan je de bezorgdag van jouw pakketje wijzigen (let op: dit kan niet meer op de bezorgdag. Een tweede extra is dat je kunt aangeven of jouw order afgeleverd mag worden bij een servicepunt of depot. Hier kun je hem afhalen wanneer het jou uitkomt.

Hoef je niets te wijzigen qua bezorgdag of afleverlocatie? Dan ontvang je jouw bestelling gewoon op het verzendadres. Over het algemeen gebeurt dit de eerstvolgende werkdag na verzending.

Niet thuis-bericht

Ben je niet aanwezig op het moment dat jouw pakket aangeboden wordt door de bezorger? Dan vind je bij thuiskomst een ‘Niet thuis bericht’ in de brievenbus / e-mail. Daarmee kun je direct aangeven of je wilt dat de zending op een andere dag nogmaals wordt aangeboden, of dat deze klaargelegd kan worden bij een servicepunt of depot.

Bestelling ophalen

Wij bieden je de mogelijkheid om jouw bestelling op te halen bij ons in Garderen. We ontmoeten je graag!

Verzending en bezorging
Verzending en bezorging
Verzending en bezorging