Zakelijk bestellen

Pro's onder elkaar...

Wil je een zakelijke order plaatsen dan kun je gebruik maken van onze zakelijke service, zo houden we als pro's onder elkaar grip op goede producten! De prijzen in onze webshops zijn inclusief 21% BTW.

Vast contactpersoon

Wij zorgen voor een vast contactpersoon binnen ons bedrijf om je orders en specifieke wensen goed en oplossingsgericht af te handelen. Cubic Colors is telefonisch bereikbaar van ma-vr tussen 8.00 – 17.00 uur.

Kopen op rekening

Als zakelijke klant biedt Cubic Colors de mogelijkheid om op rekening te kopen. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:
- Je bent al klant bij Cubic Colors.
- Je hebt in één van onze webshops minimaal één bestelling geplaatst en in totaal € 750,- of meer besteed.
- Je bent in het bezit van een uittreksel uit het Handelsregister welke niet ouder is dan 6 maanden.

Voldoe je aan deze voorwaarden? Laat dan je account omzetten in een zakelijk account via service@cubic-colors.nl of bel met 0577 – 46 2198. Bij aanmelding is het mogelijk dat wij een kredietcheck uitvoeren.

Showroom

Voor een persoonlijk advies en een overzicht van bijna al onze producten kun je op afspraak terecht in onze showroom, zelfs in de avonduren. Onze showroom is ideaal om met je klanten of projectteam professioneel overleg te voeren en alle producten bij de hand te hebben.

Serviceteam voor advies op maat

Omdat we werken met een grote eigen voorraad en productie kunnen we veel van onze producten aanpassen aan specifieke klantwensen. Denk daarbij aan samenstelling, maatwerk en speciale levering.

Retourneren

Bij Cubic Colors willen we dat iedereen trots is en blijft op onze producten. Wij gaan er dan ook van uit dat onze producten voldoen aan de kwaliteit die je verwacht en aan de specificaties zoals op de website vermeld. Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen na ontvangstdatum.