0577 - 46 21 98
menu

Advies

Goed en persoonlijk advies is een must om jou als klant perfect van dienst te kunnen zijn. Door jouw vraag te combineren met onze kennis, leveren we advies op maat. Een ruim assortiment en kwalitatieve producten doen vervolgens de rest. Klik op één van onderstaande opties en bijbehorende pijltjes om te ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen.

Anastasius Garderen

Contact op afstand

Ik heb een vraag, zoek maatwerk of wil een offerte

Tijdens openingstijden staan we voor je klaar om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Zo kun je met ons bellen, mailen, chatten of appen. Of het nu een vraag is over (de montage van) jouw product of een complimentje voor de service: bring it on! Ook met persoonlijk advies voor jouw situatie helpen we je graag verder. Zoek je contact buiten openingstijden, dan kun je het beste een mail sturen. Deze wordt zo snel mogelijk behandeld. 

Maatwerk

Het kan gebeuren dat jouw persoonlijke wensen verschillen van de producten die wij standaard in ons assortiment hebben. Maar: maatwerk is in veel gevallen mogelijk! Door onze eigen voorraad én eigen productie kennen we de vele mogelijkheden van onze artikelen. Zo kunnen deurgrepen op maat gemaakt worden in een afwijkende lengte, kan een deurkruk in een andere finish geleverd worden en is er de optie om sets veiligheidsbeslag samen te stellen. Neem contact op om te ontdekken hoe we elkaar verder kunnen helpen!

Offerte aanvragen

Wanneer je van een bepaald product veel exemplaren nodig hebt of als je een compleet pakket deurbeslag zoekt voor alle deuren in jouw (nieuwe) woning, kun je bij ons een offerte aanvragen. Wij verzamelen aan de hand van jouw situatie de producten voor je op papier en jij ontvangt een duidelijk overzicht met prijsopgaaf.

Neem contact op met ons verkoopteam


Contact in de showroom

Ik wil producten bekijken in de showroom in Garderen of bij een dealer bij mij in de buurt

We vinden het gezellig als je langskomt! We drinken er een bakje koffie op en heten je welkom in onze design showroom in Garderen. Hier vind je een groot deel van ons assortiment uitgestald. Dé place to be als je de deurkruk van je dromen eens rustig wilt bekijken en ervaren. Zo weet je zeker dat je een keuze maakt waar je nog jaren plezier van hebt.

Bekijk onze producten bij de dealer

Door het hele land worden onze producten verkocht bij o.a. ijzerwarenvakhandels en deurenspeciaalzaken. Woon je wat verder van de Veluwe af, dan kun je een ritje naar Garderen dus omruilen voor een wandeling naar de dealer bij jou in de buurt! Neem contact op met ons serviceteam om te ontdekken welke dealers in jouw regio gevestigd zijn.

Ontdek onze producten 'voor het echie'


Contact op locatie

Ik wil preventie-advies of producten laten inmeten bij mij thuis

Garderen is een schitterende plaats, maar haar dorpsgrenzen overschrijden we graag om jou optimaal van dienst te zijn. We rijden daarom door het hele land om klanten te helpen bij hun bestelling. Ideaal wanneer je jouw slot of deur wilt laten inmeten, zodat je zeker weet dat het nieuwe product past in de huidige situatie. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en te horen wat het tarief voor jouw woonplaats is.

Preventietips op maat

Onze preventie-adviseurs zijn gespecialiseerd in veilig wonen. Ze weten welke hulpmiddelen bijdragen aan een huis dat comfortabel is en veiligheid biedt. Ook potentieel gevaarlijke situaties (zoals kleine bovenraampjes zonder beveiliging) herkennen ze, waardoor de inbraakwering van jouw woning op alle fronten verbetert. Een preventie-adviseur heeft oog voor alles wat met veiligheid te maken heeft. Met persoonlijke advies, praktische tips en functionele producten uit onze collectie zorgt hij ervoor dat jouw woning beveiligd is tegen inbrekers.

Plan een gesprek op maat bij jou thuis