0577 - 46 21 98
Black Friday Weekend bij deurbeslag.nl! Pak 10% korting bij gebruik van de actiecode BLACKFRIDAY10
menu

Cubic Colors op locatie!

Samen met jou naar het beste resultaat

Het uitzoeken van deurbeslag is leuk en uitdagend. Hoe mooi is het om je daarbij te laten begeleiden door een expert! De enthousiaste professionals van Cubic Colors brengen jou probleemloos naar the next level van wonen. Op deze pagina leggen we uit hoe wij je verder helpen op het gebied van advies, inmeten en preventie.

Advies

Of het nu een vraag is over het verschil tussen bepaalde producten of een verzoek om advies voor jouw situatie: wij zijn er voor je. Bel, mail of app ons verkoopkantoor en we kijken samen naar een geschikte oplossing. Als het nodig of gewenst is, komen onze vertegenwoordigers langs om de situatie persoonlijk op te nemen bij jou thuis. Zij geven direct advies op maat, zodat jij verder kunt.

Wij van Cubic Colors komen graag bij je langs om producten in te meten.

Inmeten

Cubic Colors rijdt van Hoek van Holland naar Delfzijl om je te helpen bij het bestellen van jouw deurbeslag. Zo meten we bijvoorbeeld de slotsparing van jouw deurbeslag op, zodat je zeker weet dat je het juiste insteekslot en deurschild bestelt. Inmeten is een klus die precisie vergt. Heb je hierbij hulp nodig, dan kun je contact met ons opnemen. We maken een afspraak en komen inmeten wanneer het jou uitkomt.

Preventietips

Een flink percentage van het aantal inbraken in woningen wordt veroorzaakt door een gebrek aan goed veiligheidsbeslag. Je kunt hierbij denken aan het ontbreken van veiligheidsschilden of –rozetten, kerntrekbeveiliging en anti-inbraakstrips. En dat terwijl bewezen is dat kwalitatieve veiligheidsproducten voor minutenlange inbraakwering kunnen zorgen! Ze kunnen inbrekers zelfs zó afschrikken, dat zij niet eens proberen om binnen te komen en hun inbraakpoging staken. Neem maatregelen voor het te laat is en laat je vakkundig informeren door onze preventie-experts. Hij/zij komt bij je langs voor tips over jouw situatie, zodat jij je woning de bescherming kan geven die hij – en jij! – verdient. Leef zoals jij dat wilt: comfortabel en veilig, met hulp op maat!

Plan jouw Cubic Colors op locatie