0577 - 46 21 98
menu

Over Cubic Colors

Meedenken middels kwaliteit en service

Door een vaste, herkenbare uitstraling zetten wij onze voorraadhoudende webshops gelijkwaardig in de markt. Met onze service en specialisme zijn onze producten voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk. Cubic Colors levert uitsluitend hoogwaardige producten van topleveranciers. Wij staan voor je klaar wanneer dat nodig is, want wij willen dat jij trots blijft op je aankoop.

Deurbeslag.nl en onze andere webshops

Zoals je misschien hebt gemerkt heb je bij ons te maken met moederbedrijf Cubic Colors en daarnaast onze andere webshops. Deurbeslag.nl is hier ook onderdeel van, want Cubic Colors B.V. is namelijk het moederbedrijf. Wanneer je een account aan maakt en bestel- en verzendbevestigingen ontvangt komen deze uit naam van Cubic Colors.

Standpunt: Garderen

De gehele organisatie en klantenservice wordt (inter)nationaal geregeld vanuit het Veluwse Garderen. Dit is de standplaats van ons kantoor, de showroom en een groot deel van het magazijn. Neem bij vragen gerust contact met ons op... of kom langs voor een kop koffie!

Het Anastasius Grand Café midden in de natuur

Het pand "Anastasius" bevindt zich al decennialang in Garderen en komt van haar verleden als hotel. Nu wordt het gebruikt als onderdak voor maar liefst drie verschillende bedrijven: Ten Hulscher B.V., Cubic Colors B.V. en Anastasius Grand Café. Wanneer je bij ons langs komt voor de showroom kun je naast prachtig deurbeslag ook genieten van een heerlijke kop koffie, lunch of uitgebreid diner. Neem een kijkje op www.anastasius.nl en kom eens langs.