0577 - 46 21 98
menu
Let op! Onze showroom is op afspraak op de volgende tijden geopend: Maandag t/m vrijdag: 14.00 - 17.00 uur Zaterdag: Op afspraak tussen 09.00 - 12.00 uur

Showroom vol show-stoppers

De koffie staat klaar!

In onze webshops staan duizenden producten online. Makkelijk, want bestellen vanuit je luie stoel is een luxe waarmee we maar wat graag druk zijn. Toch is het in sommige situaties fijn om een product te kunnen zien en voelen – te ervaren! – voor je het koopt. Zeker in het geval van deurbeslag kan het een meerwaarde zijn om de materialen in het echt te bekijken en verschillende finishes te vergelijken. Het is daarom dat we iets geniaals hebben bedacht: de showroom! :)

deurbeslag showroom algemeen
champagne blend hipi deux
champagne blend deurklink
deurbeslag showroom anastasius
urban jungle deurklink
deurgrepen zwart
lamp deurbeslag cafe
ces easy cilinderslot
wit deurbeslag
terras anastasius tent

Combineer je bezoek met Anastasius Grand Café

Boven een kop koffie komen werelden samen! Dit was de drijfveer achter ons eigen Anastasius Grand Café. Een heerlijke plek middenin het groen om tot rust te komen en jouw bezoek aan onze showroom culinair te starten of af te sluiten. Of proost samen op een geslaagde aankoop!

Naar Anastasius.nl

Anastasius

Heerlijke coffee, food en drinks
www.anastasius.nl

Locatie showroom

Anastasius / deurbeslag.nl
Speulderweg 38-40
3886 LB Garderen

Kom langs bij de showroom

Wat je kunt verwachten in onze showroom? Een groot aantal producten: we noemen je deurbeslag, meubelbeslag, raambeslag, veiligheidsbeslag, huisnummers, brievenbussen, kapstokken… Zo kun jij zelf ervaren welke deurkruk het fijnst in jouw hand ligt en hoe zo’n schuifdeursysteem nou in het echt ‘schuift’. Je vindt onze showroom in het groene Garderen, een klein dorp in het midden van de Veluwe. Lekker centraal dus!

Reserveren (verplicht)

Wanneer schikt het?

Laat je koffie niet koud worden

Ben je geïnteresseerd in het bezoeken van onze showroom in Garderen? Gun jezelf de tijd voor goed advies en beleef het deurbeslag zelf. Je bent tijdens openingstijden altijd welkom in ons pand (dus ook zonder dit vooraf aan ons te melden), maar een afspraak maken werkt voor jou en ons makkelijker. Zo weet jij zeker dat we alle tijd voor je hebben en dat er een warme kop koffie voor je klaarstaat in ons gezellige restaurant in Garderen. Vul het reserveringsformulier in en we ontmoeten je graag op de afgesproken dag en tijd!

koffie dark blend deurklink

Vóór je bezoek aan de showroom

Wil je vóór jouw bezoek contact met ons opnemen of heb je nog een extra vraag? Wij zijn er voor je! In sommige gevallen is het verstandig om van tevoren te checken of het product waar jij naar op zoek bent, te bekijken is. Het 'op voorraad'-icoon betekent namelijk helaas niet dat al deze producten ook daadwerkelijk te zien zijn in de showroom. Je vindt op onze contactpagina alle manieren waarop je ons kunt bereiken. We horen graag van je!

Tot ziens in onze showroom in Garderen!

Bellen: 0577 - 46 21 98 Stuur een e-mail