0577 - 46 21 98
menu

Je bestelling

Koop je producten in één van onze webshops, dan bestel je automatisch bij het overkoepelende Cubic Colors. Wil je weten wat er met jouw bestelling gebeurt wanneer jij met één druk op de knop je order definitief maakt? Lees het stappenplan en weet wat je te wachten staat!

1. Plaats je bestelling met behulp van een account

Als je de eerste keer jouw gewenste product(en) wilt bestellen in onze webshop, word je gevraagd om een account aan te maken. Vervolgens ontvang je meteen een mail met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij een volgend bezoek kun je daarmee direct inloggen en het bestelproces nog sneller doorlopen. Zo is je adres al ingevuld, kun je extra adressen toevoegen en volg je jouw bestelling op de voet.

2. Orderbevestiging

Is je bestelling succesvol binnengekomen bij ons, dan ontvang je per mail een orderbevestiging. Daarin lees je nogmaals wat jouw definitieve order is. Heb je geen orderbevestiging gekregen? Kijk dan of de mail per ongeluk in je spam-inbox terecht is gekomen. Is dat niet het geval, dan kun je contact opnemen met ons.
De producten van Cubic Colors zijn voorraadartikelen. Het kan gebeuren dat jouw keuze tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op, zodat je hiervan op de hoogte bent.

3. Pakbon

Per mail ontvang je een pakbon. Daarmee kun je controleren of de producten die bij jou geleverd worden, overeenkomen met de producten die je besteld hebt. Wel zo handig! Het is goed om te weten dat deze pakbon niet in jouw pakketje zal zitten, maar alleen per mail aan je verstrekt wordt.

4. Factuur

Je ontvangt van ons een factuur van jouw bestelling. Ook deze vind je in jouw mailbox.

5. Track and Trace

Zodra jouw bestelling bij ons de deur uit gaat, ontvang je een Track and Trace-mail in je inbox. Daarmee kun je jouw order op de voet volgen. Met behulp van deze mail kun je bovendien tot 23.59 uur de bezorgdag van jouw bestelling wijzigen. Doe je niks, dan wordt het pakket over het algemeen de eerstvolgende werkdag bezorgd.

Heb je na het lezen van deze tekst toch nog een vraag over je bestelling? Neem dan contact met ons op: we zijn je graag van dienst!