0577 - 46 21 98
menu

Betaalmogelijkheden

Op deurbeslag.nl kun je veilig betalen zoals jij dat wilt. De acht verschillende betaalmethodes leggen we hieronder graag aan je uit.

Heb je vragen over je betaling? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen bijvoorbeeld checken of de betaling goed is binnengekomen bij ons.

iDeal Gratis
Visa / MasterCard Gratis
Riverty Gratis
Apple Pay Gratis
Bancontact Gratis
KBC Gratis
PayPal Gratis
Vooruitbetaling Gratis
iDeal In3 Gratis
Maestro Gratis
Op rekening Gratis

iDEAL

iDeal is een populair betaalmiddel en één van de bekendste in Nederland. En dat is logisch: met iDEAL betaal je al jouw aankopen veilig, vertrouwd en gemakkelijk online. Maak je gebruik van internetbankieren, dan kun je in onze webshop direct deze betaalmogelijkheid selecteren.


Visa, Mastercard of American Express

Met jouw VisaCard, MasterCard of American Express card kun je gemakkelijk betalen in onze webshops. De creditcard (in combinatie met bijbehorende pincode) is internationaal een zeer geliefd betaalmiddel, doordat de transactie veilig en snel verloopt.


Riverty

Bij Riverty kun je jouw bestelling achteraf betalen nadat je de producten eerst thuis bekeken hebt. Betaling dient te gebeuren binnen veertien dagen na aanschaf. Let op: Riverty is alleen mogelijk bij een orderwaarde tussen €5,- en €1250,-.


Apple Pay

Met Apple Pay betaal jij op een slimme manier! Heb jij standaard een Apple device bij je (zoals een iPhone of Apple watch)? Dan kun je eenvoudig contactloos jouw bestelling afrekenen. Pinpas en pincode zijn niet nodig!


Bancontact

Met Bancontact reken je als Belgische klant direct online af via je eigen vertrouwde bankomgeving.


KBC

Met KBC reken je als Belgische klant direct online af via je eigen vertrouwde bankomgeving en heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen.


PayPal

Met Paypal betaal je online al je aankopen veilig en gemakkelijk, met behulp van je bankrekening of creditcard. Hiervoor is het noodzakelijk dat je een PayPal-account hebt.


Vooruitbetaling

Houd je de betaling van jouw order liever zelf in de hand? Dan kun je het bedrag eigenhandig storten op de rekening van deurbeslag.nl (overkoepelende firma is Cubic Colors). Maak de vooruitbetaling (het bedrag inclusief BTW) over met behulp van onderstaande gegevens:

Bank: Rabobank
IBAN: NL44 RABO 0300 9849 28
BIC: RABONL2U
T.n.v. Cubic Colors B.V. te Garderen o.v.v. het ordernummer.

Vermeld in de omschrijving het ordernummer. Deze vind je op de orderbevestiging die per mail naar je verstuurd is. Is je betaling bij ons binnengekomen, dan wordt je bestelling verzonden. Let op: houd rekening met wat vertraging in het bestelproces wanneer je kiest voor deze manier van betalen.


Gespreid betalen met iDeal in3

Zit je even krap bij kas, maar kun je één van onze scherpe aanbiedingen absoluut niet laten liggen? Dan betaal je gemakkelijk in drie gelijke termijnen met de hulp van iDeal in3. Eén deel betaal je meteen, de volgende binnen 30 dagen en de laatste termijn binnen 60 dagen. En dat zonder rente of BKR-registratie! Let op: iDeal in3 is alleen mogelijk bij een orderwaarde van minstens €100,-.


Maestro

Betaal jouw bestelling direct met een Maestro debetkaart (jouw pinpas). In plaats van te pinnen, kun je online betalen middels het geïntegreerde Maestro-betaalscherm in onze webshop.


Op rekening

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om hun order pas te betalen nadat ze deze ontvangen hebben. Hiervoor worden afspraken gemaakt tussen jouw bedrijf en ons.

Het verschuldigde bedrag inclusief BTW kun je overmaken met behulp van deze gegevens:
Bank: Rabobank
IBAN: NL44 RABO 0300 9849 28
BIC: RABONL2U
T.n.v. Cubic Colors B.V. te Garderen o.v.v. het ordernummer.

Vermeld bij de betaling het ordernummer. Dit nummer vind je op de orderbevestiging die je per mail gekregen hebt. Let erop dat deze betaalmethode alleen mogelijk is voor zakelijke klanten met wie deze afspraak gemaakt is. Lees meer over zakelijk bestellen.