0577 - 46 21 98
menu

Waarom deurbeslag.nl?

Het online oerwoud aan webshops en producten voor deurbeslag lijkt enorm… maar je hebt je bestemming bereikt. Daar zijn we blij mee! Een enthousiast team, kwalitatieve producten en inspiratie- en informatiepagina’s staan voor je klaar zodat jij slaagt in jouw zoektocht naar deurbeslag en allerhande accessoires. Waarom je bij deurbeslag.nl aan het goede adres bent? Lees onze vijf pijlers en je bent overtuigd!

Service with a smile

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die hun vak verstaan. Je kunt bij hen terecht voor vragen, klachten, opmerkingen en complimenten (daar groeien ze zo lekker van). Ze adviseren je graag, zodat jij weet wat de beste opties zijn voor jouw situatie.

Geen gedoe over garantie

Werkt jouw product (kort na aankoop) niet zoals het zou moeten of is het uiterlijk of functioneren onbedoeld veranderd? Wij doen niet moeilijk over garantie! We staan voor onze kwalitatieve producten en weten dat ze lang meegaan. Neem contact op met ons serviceteam wanneer je problemen ervaart. In overleg komen we gezamenlijk tot een oplossing!

100 dagen bedenktijd

De aanschaf van nieuwe producten voor jouw interieur kan wat voeten in aarde hebben. Jij vindt een deurkruk helemaal het einde, maar hoe denken je huisgenoten of de rest van het gezin erover? En wat te denken van je moeder en de buurvrouw? Om iedereen – inclusief jezelf – tijd te geven om te wennen aan je nieuw aangeschafte artikelen, rekenen we ruime retourtijden. Je hebt maar liefst 100 dagen bedenktijd, zodat je ruim de tijd hebt om eventuele ongewenste artikelen naar ons terug te sturen. Uiteraard wel goed ingepakt, zodat wij geen onaangename (lees: kapotte, bekraste of anderszins vervormde) verrassingen krijgen bij het openen! Let op: deze 100 dagen zijn een zichttermijn; geen gebruikstermijn.

Uitgebreid assortiment

Bij deurbeslag.nl vind je deurbeslag, meubelbeslag, veiligheidsbeslag, woondecoraties, kluizen, (elektronische) sloten, naambordjes… een scala aan artikelen voor jouw thuis of kantoor! Van sommige producten worden we zo blij, dat we ze uitgeven onder ons eigen merk. Door de goede banden met onze fabrikanten en leveranciers kunnen we bij voorraadartikelen vlotte levertijden garanderen. Bovendien zijn we snel op de hoogte wanneer een assortiment uitgebreid wordt of aangescherpte prijzen krijgt. Zo ben jij verzekerd van ruime keuze, actuele tarieven en praktische informatie over onze producten. Een voorbeeld: een groot deel van onze producten zijn van plus- en minpunten voorzien. Deze reviews geven een objectieve kijk op het functioneren en het uiterlijk van een product, zodat jij jouw keuze kan maken op basis van feiten.

Advies op maat

We gaan ver in het geven van goed advies. Je kunt ons daarom op allerlei manieren bereiken (via mail, telefoon, chat, WhatsApp…) of een bezoekje brengen aan onze showroom in Garderen. We komen daarnaast bij je langs als dat gewenst is, bijvoorbeeld om een deur in te meten of om preventietips te verstrekken. Op onze adviespagina vind je een uitgebreide uitleg over ons advies op maat.