0577 - 46 21 98
menu

Geschiedenis

Er was eens... Geschiedenis Cubic Colors

Hoe het begon

De geschiedenis van deurbeslag.nl begint in 1996. Vanaf dat jaar importeert en distribueert de firma Ten Hulscher bv exclusief hang- en sluitwerk aan dealers door heel Nederland. Het bedrijf groeit snel en ontwikkelt in 1999 een interactief Flexible Sales System en een eigen lijn in hang- en sluitwerk. De opkomst van het web zorgt ervoor dat Ten Hulscher business gerelateerde domeinen vastlegt en deze vult met informatie over haar producten. Met een verhuizing naar oud-familiehotel ‘Anastasius’ bezet het bedrijf een prachtig, traditioneel pand in Garderen. De groeispurt van het bedrijf een feit. Na een grondige renovatie zijn Ten Hulscher bv, private label GPF bouwbeslag en marketingbureau ARVI product bv klaar voor de toekomst.

De geschiedenis van deurbeslag.nl

Hoe het verder ging

In 2009 is het domein deurbeslag.nl omgebouwd tot webshop. Deze start betekent de kick-off van succesvolle online verkoop, waarbij op unieke wijze wordt samengewerkt met de dealers van Ten Hulscher. Na verloop van tijd wordt Cubic Colors opgericht als overkoepelende organisatie voor diverse webshops, waaronder deurbeslag.nl. Het Cubic Colors van vandaag blijft groeien, innoveren en verbeteren. Alles voor de beste service en hoogwaardige producten voor jou!

Cubic Colors goes international!

Naast het succes in Nederland, kijkt Cubic Colors over onze landsgrenzen heen. We hebben daarom ook webshops in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ben jij woonachtig in één van deze landen? Dan kun je eenvoudig producten bestellen in onze shops en lees je up-to-date informatie over betalen, leveren en garanties.